SZTE Digitális jövő

excel

Fejlessze Excel felhasználói készségeit!

Fejlessze Excel felhasználói készségeit!

2023. augusztus 04.
1 perc

A Digitális jövő weboldal Komplex Digitális Modellváltás – intelligens fokozatváltás (RRF-2.1.2-21-2022-00012) projektben meghatározott készségek fejlesztését szolgáló, a Coursera for SZTE kínálatában található képzéseket bemutató sorozatának következő részében az Excel Skills for Business: Essentials című képzéssel ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Coursera ajánló - Kezdő üzleti Excel-ismeretek

Az Excel az egyik legelterjedtebb szoftver, amelyet a munkahelyeken világszerte használnak, felhasználó szintű ismerete előnyt jelent mindenki számára a munkaerőpiacon.

Az Excel megismerésének legjobb módja, ha a gyakorlatban próbáljuk ki működését. Ezen a tanfolyamon a tanulók üzleti problémák széles skáláját oldják meg, miközben alkalmazhatják a menet közben elsajátított Excel-ismereteket és technikákat. A gyakorlati példákat és feladatokat tartalmazó kihívások számtalan lehetőséget biztosítanak az Excel-ismeretek gyakorlására.

A magyar nyelvű felirattal elérhető, Excel-ismeretek az üzleti életben specializáció négy, egymástól függetlenül elvégezhető kurzusból áll, első részében a tanulók a Microsoft Excel legfontosabb ismereteit sajátíthatják el, alapvető számításokat végezhetnek képletekkel és függvényekkel, megtanulhatják a táblázatkezelők használatát, továbbá grafikonok és diagramok segítségével különböző adatok vizualizálását.

A képzésről további információkat itt találhat.

A képzésbe történő belépéshez szükséges információkról pedig itt olvashat: