SZTE Digitális jövő

prezentáció

Hogyan építsünk fel hatásos prezentációkat?

Hogyan építsünk fel hatásos prezentációkat?

2023. június 26.
1 perc

A Digitális jövő weboldal Komplex Digitális Modellváltás – intelligens fokozatváltás (RRF-2.1.2-21-2022-00012) projektben meghatározott készségek fejlesztését szolgáló, a Coursera for SZTE kínálatában található képzéseket bemutató új sorozatának második részében a Successful presentation című képzéssel ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Coursera ajánló – Sikeres prezentáció

Mi lehet a sikeres prezentáció kulcsa? Hogyan lehet világosan fogalmazni, és logikusan felépíteni egy prezentáció szerkezetét, felhasználva a bennünk rejtőző kreativitást? Milyen kompetenciáinkat kell fejlesztenünk a nyilvános szereplésekhez? Mit jelez a testbeszéd, mire kell odafigyelnünk a verbális kommunikációinkban, vagy akár a terem adottságait és a közönség összetételét illetően? Hogyan segíti fejlődésünket a tükör előtti gyakorlás?

E képzés az életből vett példákkal, videókkal és gyakorlatok sorozatával segíti a sikeres nyilvános beszédhez és prezentációk tartásához szükséges készségek fejlődését, továbbá támogatja a résztvevőket abban, hogy megtalálják saját, egyéni előadói stílusukat.

A képzésről további információkat itt találhat.

Ha szeretné fejleszteni előadói készségeit, és szeretne amerikai kommunikációs szakértőktől tanulni, itt olvashat a képzésbe történő belépéshez szükséges információkról.