SZTE Digitális jövő

PM

Tanuljon a Google projektmenedzsereitől

Tanuljon a Google projektmenedzsereitől

2023. május 26.
1 perc

2023. január 1-től a Szegedi Tudományegyetem és a Coursera Lighthouse 2.0 néven közös, Európában egyedülálló fejlesztési tevékenységbe kezdett, melynek értelmében minden szegedi egyetemi polgár hozzáférhet a Coursera felületén elérhető online tananyagokhoz. A Digitális jövő weboldal új sorozatában a Komplex Digitális Modellváltás – intelligens fokozatváltás (RRF-2.1.2-21-2022-00012) projektben meghatározott készségek fejlesztését szolgáló Coursera képzéseket kínálunk és mutatunk be az érdeklődő egyetemi hallgatóknak és dolgozóknak.

Coursera ajánló – A projektmenedzsment alapjai

E kezdő szintű, előzetes tudást nem igénylő, Foundations of project management című, angol nyelvű kurzus egy hat részes sorozat első része. A képzés megismerteti a résztvevőkkel a projektmenedzsment és a változásmenedzsment fogalmát, a projektmenedzsment szerepköreit és felelősségi köreit a különböző iparágakban, a sikeres projektmenedzser legfontosabb készségeit, a projektek életciklusait. A képzés bevezet a szervezeti struktúra és kultúra fogalmaiba és bemutatja a hatékony projektirányítási módszereket. Aki a hat részes képzésből álló sorozat minden részét teljesíti, Google tanúsítványt kap a képzés elvégzéséről. A képzésről további információkat itt találhat.

Ha szeretné fejleszteni projektmenedzseri készségeit, és kíváncsi arra, milyen tapasztalatokat szerezhet a Google szakembereitől, itt olvashat a képzésbe történő belépéshez szükséges információkról.