SZTE Digitális jövő

kut.men.kurzus
Kutatásmenedzsment képzés az Innovációs Igazgatóságon

Kutatásmenedzsment képzés az Innovációs Igazgatóságon

2023. június 02.
1 perc
Az Innovációs Igazgatóság szervezésében a Komplex digitális modellváltás – intelligens fokozatváltás projekt támogatásával április 20-án, május 4-én és május 25-én 3 alkalommal került megrendezésre a Kutatásmenedzsment képzés, melynek célja az SZTE-n keletkező szellemi alkotások piaci igényeinek és hasznosítási lehetőségeinek feltárása, annak elméleti hátterének megértése gyakorlati példákon való alkalmazások révén. A képzés olyan témákat ölelt fel, mint a piacelemzés, fogyasztói igények felmérése, versenytárselemzés, értékajánlat-tervezés.

A képzésen az Innovációs Igazgatóság munkatársai vettek részt, akiknek ismeretei bővültek azon fogalmakkal és eszközrendszerekkel, amik nélkülözhetetlenek egy szellemi alkotás piacra viteléhez. A résztvevők megtanulhatták, hogyan kell kialakítani a kutatási projektek hasznosításához szükséges lépéseket az adatgyűjtéstől az elemzésig.

A képzést Huszár Sándor, az SZTE Gazdaságtudományi Karának tanársegédje és a Blureen Marketing és Piackutatás Kft. tulajdonosa és ügyvezetője tartotta. Nem csak az alapvető ismeretanyagot adta át, hanem számos kreatív megoldást is bemutatott saját vállalkozásainál előforduló példákon keresztül.

kut.men.képzés