Fejlesztések

Pályázatok

Pályázatok

2024. február 20.
2 perc

Az RRF 212-2.1.2-21 kódszámú, Komplex digitális modellváltás – intelligens fokozatváltás projekt keretein belül 2024 tavaszán szeretnénk támogatni egyetemi kurzusok olyan online elérhető, rövid tananyagokkal történő továbbfejlesztését, melyek meghatározott készségek fejlesztésére irányulnak (kiemelt terület a hallgatók szakmai ismereteihez / szakos tanulmányaihoz kapcsolódó digitális készségek fejlesztése nagylétszámú kurzusok esetében). A pályázat nem teljes egyetemi kurzusok átalakítását támogatja, sokkal inkább kurzusfejlesztési folyamatok elindulását, a kurzusok egy-egy altémájához kapcsolódó, rövid, online kurzustartalmak kifejlesztését kívánja segíteni. Ezen kívül támogatható olyan rövid elearning tananyagok fejlesztése is, amelyek önállóan meghirdethetők online tréning formájában nem csak egyetemi hallgatóknak, de egyetemi dolgozók számára is.

 

A pályázat dokumentumait az alábbiakban találja. A pályázathoz a Modulo felületén kitöltendő pályázati űrlap kapcsolódik, melyet Ügyfél módban a Beadás gombra kattintva a Digitális jövő megnevezésű fül alatt RRF 2.1.2 tananyagfejlesztési pályázat néven talál meg. A kitöltés megkezdését követően (az űrlap felső sávjában a Kitöltés gombra szükséges kattintani), az űrlapot a lap alján elmentve (Mentés gomb) a későbbiekben tovább folytathatja az információk felvitelét. Az űrlap véglegesítéséhez és beküldéséhez a Beadás gombra kell kattintani.

 

A pályázattal kapcsolatos kérdéseiket a tananyagfejlesztesrrf@szte.hu címre küldhetik meg.

 

Pályázati dokumentumok

 

Pályázati felhívás a Szegedi Tudományegyetemen megvalósuló digitális tananyagfejlesztések ösztönzésére az RRF-2.1.2-21-2022-00012 azonosító számú pályázat keretében

 

1. melléklet: Fejlesztési területek

2. melléklet: Szakmai segédlet

3. melléklet: Dékáni jóváhagyás és nyilatkozat

4. melléklet: Értékelési szempontok