SZTE Digitális jövő

excel-kurzus

Váljon haladó szintű Excel felhasználóvá!

Váljon haladó szintű Excel felhasználóvá!

2023. október 30.
2 perc

Folytatjuk a Coursera for SZTE kínálatában található képzéseket bemutató sorozatunkat a magyar nyelvű felirattal elérhető, Excel-ismeretek az üzleti életben specializáció utolsó kurzusával.

Coursera ajánló – haladó Excel-ismeretek az üzleti életben

Az Excel-ismeretek az üzleti életben specializáció utolsó kurzusán az első három kurzus erős alapjaira építhet. E képzés segítségével hatékony Excel felhasználóvá válhat, haladó képletek használatát és szűrési technikákat ismerhet meg. Megtanulhatja, hogyan tervezzen rugalmas és ellenőrizhető táblázatokat, hogyan készítsen átlátható számításokat, hogyan hozzon létre felhasználóbarát navigációt, és hogyan használjon stílusokat, témákat és formázásokat.

Rendetlen táblázattal van dolga? Ez a képzés az adatok tisztítására és előkészítésére is összpontosít. Megtanulhatja, hogyan használhat dinamikus és automatizált javításokat, hogyan tisztíthatja meg a rendezetlen adatokat, hogyan automatizálhatja ezeket a folyamatokat függvények segítségével, és hogyan biztosíthatja, hogy az adatok tiszták maradjanak.

A pénzügyi függvényeket gyakran használják a vállalkozásokban, az Excel számos eszközzel rendelkezik mindehhez. Megismerheti a képzés során a dátumformátumok alkalmazását a számításokban, hiteltervek készítését pénzügyi függvények segítségével, valamint rálátása lesz az értékcsökkenési számítások elvégzésére is.

Végezetül a kurzus végigvezeti Önt egy professzionális műszerfal létrehozásának lépésein. Hogyan vizualizálhatja az adatokat grafikonok és diagramok segítségével? Hogyan hozhat létre adatmodelleket, és hogyan adhat hozzájuk interaktivitást? Ezekre a kérdésekre is választ kaphat, ha jelentkezik a képzésre.

További információkat a kurzusról itt találhat.

A képzésbe történő belépéshez szükséges információkról az alábbi linkekre kattintva olvashat:

Jelentkezési útmutató hallgatók részére 

Jelentkezési útmutató dolgozók részére